Érd,Kis-Duna utca 9.

Fiat TIPO SZEDÁN 3 590 000 Ft-tól

Nem kell sok, hogy sokat kapjon! Ismerje meg a Tipo családot.

Modern design, elragadó vonalak, komfort és technológia. Ez a 4 ajtós Tipo.

Egy limuzin is nyújthat kimagasló vezetési élményt: a 4-ajtós Tipóban ezért a vezetőülést úgy állítottuk be, és a kezelőszerveket úgy helyeztük el, hogy a vezetéshez a lehető legpraktikusabbak legyenek. Emellett a járművet számos kényelmi funkcióval és modern fedélzeti technológiával is felszereltük.

Rekordméretű csomagtartó
A 4-ajtós Fiat Tipót úgy terveztük, hogy minden elférjen benne, amire szüksége lehet. 520 literes csomagtartója a szedánok kategóriájában kimagasló. Ennek ellenére a jármű csupán 4,5 méter hosszú.

Külső dizájn

Elegáns, tágas és komfortos: a Tipo szedánt úgy terveztük, hogy mindennapjai során páratlan vezetési élményt biztosítson.

Belső dizájn

A 4-ajtós Fiat Tipó tudja, hogyan kényeztesse utasait. A jármű belsejét úgy terveztük, hogy az minden igényt kielégítő, technológiákkal gazdagon felszerelt, komfortos teret biztosítson. Így minden utazás tökéletes lehet. Mindenki számára.

Jellemzők

Szálljon be a 4-ajtós Tipóba és fedezze fel újra a vezetés örömét kedvenc zenéje hallgatása közben, melyről az 5"-os érintőképernyővel felszerelt, hangparancsokkal irányítató Uconnect rádió gondoskodik.

Uconnect™ NAV
A fedélzeti kijelzővel felszerelt és – a Uconnect rendszernek köszönhetően – hangparancsokkal vezérelhető TomTom 3D navigációs rendszer segítségével soha többé nem téved el.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 9
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk