Érd,Kis-Duna utca 9.

Fiat TALENTO FURGON nettó 4 999 000 Ft-tól

Válasz a városi áruszállításra

A sikernek számos formája van: vigye magával mindet!

Kétszemélyes üléspad
Az előre beszerelhető kétszemélyes üléspaddal a kabin belső terét teljesen kihasználva utazhat komfortban.

1,2 tonna maximális teherbírás
A Talento minden feladatot megkönnyít. Hiszen már a rövid tengelytávú verzió is elegendő helyet kínál három Euro raklap szállítására.

Raktérfogat: 8,6 m3
A Talento tágas raktere tökéletesen alkalmas különféle típusú áruk szállítására. Nagy férőhelynek köszönhetően munkáját most még kényelmesebben végezheti.

Védőborítás a csomagtér oldalára
A nehezen kezelhető rakományok idővel kárt tehetnek Talentója csomagterében. Ez a szériafelszereltség részét képező műanyag oldalsó raktérburkolattal nem fordulhat elő.

Cargo Plus funkció hosszú rakomány szállításához
Az utasülés alatt elhelyezett nyílás lehetővé teszi akár 4,15 méteres tárgyak szállítását a hosszú tengelytávú verzióval.

Motorok
Teljesítmény, megbízhatóság és alacsony fenntartási költségek áru, és személyek szállítása során, a városon belül és kívül. Az Euro 6 motorok széles választékának köszönhetően most biztonságban és nagyobb haszonnal végezheti munkáját.

Külső dizájn

Kompakt és fürge
Tükrökkel együtt csupán 2283 mm széles, és kis fordulókörének köszönhetően a szűk városi utcákon is kiválóan manőverezhető.

Oldalsó tolóajtó és hátsó ajtó
Beszállás, kiszállás és rakodás akadályok nélkül. A tolóajtó 1284 mm-es ajtónyílásának és a 255°-ban nyitható hátsó ajtóknak köszönhetően most minden egyszerűbb.

Négyzetes kialakítású hátsó rész
A Talento négyzetes rakterének köszönhetően raktérfogata megnövekedett. A tágasabb raktérben kényelmesebben szállíthatók a nagyméretű tárgyak olyan utakon is, ahol nincs lehetőség megállásra.

Belső dizájn

A Talento fedélzetén mindennek megvan a helye. A kényelmes, nagyméretű tárolórekeszeknek köszönhetően a vezetés során hasznos eszközöket és kisebb tárgyakat mindig könnyen elérhető helyen tarthatja.

Középső ülés lehajtható asztallal
Komfort tekintetében a Talento igazi profi. Ez a tökéletes munkagép pillanatok alatt praktikus irodává változtatható. Ráadásul az ebédszünet is kényelemben telik a fedélzetén.

Irattartó
Írhat, olvashat és rendezheti dokumentumait a fedélzeten. A Talento fedélzetén a dokumentumtartóknak köszönhetően minden munkaeszköznek megvan a maga helye. Így mobil irodája mindig rendezett lesz.

Szövet
Canvas fekete, Natté szürke, Bark barna: válassza ki a tökéletes színt Talentója kárpitjához. A belső térhez választható három különböző desing a munkában és munka után is érezteti hatását.

Jellemzők

A Talento a maximumot nyújtja biztonság terén, így munkája során a legjobb eredményt érheti el.

ABS EBD és HBA rendszerekkel
A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez.
Az EBD elektronikus fékerő elosztó elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Az utánfutó-stabilizáló rendszer teljes stabilitást garantál vontatás közben is. Ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot.

Hill Holder
Lejtőkön a Hill Holder néhány másodpercig a sofőr beavatkozása nélkül, automatikusan fenntartja a féknyomást, így teli raktérrel is megkönnyíti az elindulást.

Elektronikus menetstabilizátor
A elektronikus menetstabilizátor vészhelyzetben, például váratlan akadály kikerülésekor lép közbe. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormányzási szöget. A gyűjtött adatokat feldolgozza és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Traction+
Ez az innovatív hajtásvezérlő rendszer segít megbirkózni a havas, jeges, sáros útfelület vagy a vizes fű jelentette kihívásokkal azáltal, hogy megszünteti az összkerékhajtású kerekek súrlódásából adódó extra terhelést. Ha a hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ rendszer arra a kerékre irányítja át a nyomatékot, amelynél a legjobb tapadást érzékeli.

Tolatókamera
Tolatókamera a visszapillantó tükörbe integrált képernyővel. A kamera folyamatosan mutatja a jármű háta mögötti helyet, így biztonságosabban végezheti a tolatási manővereket.

Tolatóradar
Ez a nélkülözhetetlen technológia megkönnyíti a szűk helyeken való parkolást, amikor ügyfeleit látogatja.

Multimédiás központ rádióval, navigációval és 7”-os érintőképernyővel
Az érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval, CD/MP3 lejátszóval és integrált műholdas navigációval felszerelt rádió a megfelelő aláfestő zenével gondoskodik róla, hogy az utazás nyugodt légkörben teljen. A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig a kormánykerék elengedése nélkül vezérelheti a rendszert.

Kulcs nélküli nyitás - és indítás
A Talento felismeri tulajdonosát. Ha a jármű kulcsát magánál tartja, az ajtókat egyetlen gombnyomással zárhatja és nyithatja.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Akciós nettó ár:
4 999 000 Ft
(Bruttó: 6 348 730 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2018

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1598 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2018

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1598 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1598 cm3


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 9
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk